Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παναγιώτης Ζαχαράκης.Ένας άξιος Πειραιώτης στον Ουρανό

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Έφυγε από την ζωή ο επιφανής Πειραιώτης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ, Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών, Διευθυντής Υπουργείου Παιδείας, σύζυγος της διακεκριμένης Λυκειάρχου, πρώην Προέδρου της Εφορείας Γυναικών του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος, γνωστής στην Πειραϊκή Κοινωνία, κυρίας Σταυρούλας Γεωργοπούλου – Ζαχαράκη.

Πρότυπο Ανθρώπου για την Πειραϊκή Κοινωνία ο Παναγιώτης Ζαχαράκης, που διακρίθηκε, για την μεγάλη κοινωνική του δράση, την επιστημονική του κατάρτιση, τον ξεχωριστό χαρακτήρα και το ακέραιο ήθος του.

Η αγάπη του Παναγιώτη και η αγκαλιά του, πάντα ανοιχτές να προσφέρουν χαρά και βοήθεια στον καθένα μας.

Δημιούργησε αρίστη επιστημονική οικογένεια την Αναστασία και τον Ευάγγελο, με υψηλά πνευματικά προσόντα και πολλές αρετές, σπάνιο είδος στην σημερινή μας εποχή.

Ιδιαίτερα αγαπητός ο μακαριστός μας φίλος Παναγιώτης Ζαχαράκης και πάρα πολλοί οι συγγενείς, φίλοι και γείτονες, που προσήλθαν για τον τελευταίο ασπασμό και το στερνό αντίο στο Νεκροταφείο της Ανάστασης, όπου εψάλη η νεκρώσιμος Ακολουθία. Δυστυχώς τα μέτρα προστασίας κατά του ιού δεν επέτρεψαν σε όλους να ευρίσκονται εντός της εκκλησίας και παρέμειναν πολλοί στον περίβολο του Ναού.

Τον αποχαιρέτησε η σύζυγός του και όλοι συγκινήθηκαν πάρα πολύ, με τα μεστού περιεχομένου και πολύ συγκινητικά λόγια της, για τον σύζυγό της, τους αγώνες και την προσφορά του στην οικογένεια και την κοινωνία.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του μακαριστού μας φίλου Παναγιώτη Ζαχαράκη, για την μεγάλη απώλεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *