Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανεπιστήμιο Πειραιά..Συνεργασία με πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΤην Πέμπτη 21 Ιουλίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, συναντήθηκαν ο Πρύτανης Καθ. Άγγελος Κότιος, ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών καθ.  Μιχαήλ Σφακιανάκης και η Καθ. Κωνσταντίνα Κοτταρίδη του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης με τον Πρόεδρο της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και διευθυντή εξαγωγών και Marketing της εταιρείας AGRINO, κ. Άγι Πιστιόλα.

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών – μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας που αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.

Η Πρωτοβουλία υποστηρίζει, επιβραβεύει και υλοποιεί δράσεις που αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων, προβάλλει τα προϊόντα των Μελών εντός κι εκτός Ελλάδας και εκπαιδεύει την κοινωνία και τους νέους. Οι εταιρίες-Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ βλέπουν την Ελλάδα ως βάση των εγχώριων και διεθνών δραστηριοτήτων τους και όχι απλά ως μια Αγορά, άρα επιστρέφουν μέσω της επιμονής τους να μένουν Ελλάδα, το maximum της προστιθέμενης αξίας που παράγουν στην ελληνική Οικονομία και Κοινωνία.

Ο σκοπός της συνάντησης ήταν η εξεύρεση κοινών στόχων για ανάπτυξη διασύνδεσης των φοιτητών με τις Εταιρίες-Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, οι συνέργειες για προώθηση της ελληνικής παραγωγικής δραστηριότητας και η ευρύτερη συνεργασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *