Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παντοτινή αγάπη για τον Πειραιά.Συγκέντρωση φίλων κάθε Πέμπτη

IMG_7335 Πόσο χαιρόμαστε τις Πειραιώτικες παρεΐτσες φίλων που δεν ξεχνούν να πραγματοποιούνται και να προσφέρουν ότι καλύτερο έχουν σαυτούς που συμμετέχουν.

Κάθε Πέμπτη το μεσημεράκι, στο εξαιρετικό μεζεδοπωλείο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ, Μπουμπουλίνας και Καραΐσκου, πάντα θα βρεις τη παρέα του Σταμάτη Μπούχλα, του Ηλία Μεταξά, του Γιάννη Ηλία, της Ντίνας Τρουπιώτη και φυσικά του Μαέστρου Αλέκου, να είναι συγκεντρωμένη και να απολαμβάνει το φαγητό της, τα τραγουδάκια της και οπωσδήποτε την καλή παρέα και την αγάπη του ενός για τον άλλο.

Κανείς δεν θυμάIMG_7337ται πότε ακριβώς ξεκίνησε αυτή η όμορφη συνάντηση της Πέμπτης, που μετρά κάποιες δεκαετίες, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι κάποια μέλη έχουν φύγει εδώ και χρόνια από τον Πειραιά για περιοχές αρκετά μακρινές, αλλά στην συνάντηση δίνουν πάντα το παρών.

Ευχόμαστε τα καλύτερα σαυτούς τους άξιους Πειραιώτες, που δεν ξεχνούν την πόλη τους και κάθε Πέμπτη της δείχνουν με το παραπάνω την αγάπη τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *