Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιφέρεια Αττικής..Απορριμματοφόρα και κάδοι βιοαποβλήτων στο Δήμο Νίκαιας – Ρέντη

ΠΑΡΑΔΟΣΗ1Με την παράδοση στον Δήμο Νίκαιας – Ρέντη, 3 απορριμματοφόρων συλλογής βιοαποβλήτων και καφέ κάδων ειδικής ανακύκλωσης, συνεχίζεται ο δεύτερος κύκλος διανομής ειδικού εξοπλισμού συλλογής βιοαποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών από την Περιφέρεια, σε δήμους της Αττικής.

Την παράδοση του εξοπλισμού στον Δήμαρχο Γ. Ιωακειμίδη πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Πρόεδρο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Β. Κόκκαλη και την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σ. Αντωνάκου. Στην παράδοση – παραλαβή παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Γ. Μπακατσέλος, Λ. Χατζηπαύλιδης, Η. Βακαλάκης. Να σημειωθεί ότι παραδόθηκαν επιπλέον και ειδικοί κάδοι εσωτερικής ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών διαλογής.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της παράδοσης του εξοπλισμού, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Ιωακειμίδη για τη συνεργασία και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο στη διαδικασία διανομής στους δήμους της Αττικής.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη Γ. Ιωακειμίδης δήλωσε:

«Ανταποκρινόμενοι στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, όπως προφανώς είναι η ανακύκλωση, τα σκουπίδια και η αποκομιδή των βιοαποβλήτων, τρέχουμε με γοργούς ρυθμούς. Η ανακύκλωση αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, που δυστυχώς καθυστερήσαμε αρκετά στη χώρα μας να το ξεκινήσουμε και με ευθύνη της αυτοδιοίκησης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Σ. Αντωνάκου, οι οποίοι συμβάλλουν σημαντικά σε ένα κομμάτι στο οποίο σήμερα οι δήμοι, λόγω της οικονομικής δυσπραγίας δεν μπορούν να αποκριθούν, προσφέροντάς μας απορριμματοφόρα και μάλιστα απορριμματοφόρα πολύ υψηλής τεχνολογίας που πλένουν και καθαρίζουν τους κάδους κατευθείαν, κάτι που  είναι πολύ σημαντικό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *