Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιφέρεια Αττικής.Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, για COVID-19

ΔΙΚΤΥΟΗ Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ανακοινώνουν τη σύσταση Δικτύου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, για την COVID-19 λοίμωξη, που συγκροτείται μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη και Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, με στόχο να αποτελέσει ανάχωμα στη συρροή των περιστατικών στα δημόσια νοσοκομεία καθώς και να αποτραπούν οι σοβαρές επιπλοκές που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών.

Το Δίκτυο θα απαρτίζουν παθολόγοι, πνευμονολόγοι, γενικοί ιατροί και παιδίατροι, οι οποίοι θα αναλαμβάνουν την άμεση και έγκαιρη διερεύνηση, παρακολούθηση και αντιμετώπιση ύποπτου ή επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19. Πρόκειται για ένα Δίκτυο ιατρών της γειτονιάς, που θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς με Covid-19 λοίμωξη, με βάση τα αναθεωρημένα θεραπευτικά πρωτόκολλα.

Οι ιατροί του Δικτύου θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην άμεση παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, με βάση τεκμηριωμένα πρωτόκολλα, για τα οποία θα υπάρξει σχετική ενημέρωση και από την Επιστημονική Επιτροπή του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *