Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιφέρεια Αττικής .Σοβαρά έργα στην περιφερειακή ενότητα νησιών του Πειραιά

ENOTHTA2Προγραμματικές συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 2,4 εκ. ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Η πρώτη σύμβαση υπεγράφη, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γ. Παναγόπουλο και είναι προϋπολογισμού 1.2 εκ. ευρώ. Η σύμβαση αφορά έργα συντήρησης και αναβάθμισης αθλητικών χώρων στη Σαλαμίνα. Στη υπογραφή παρέστη και ο Πρόεδρος του  Αθλητικού Οργανισμού ΑΚΟΙΠΟΠ ΘΑλαϊσκας.

Η δεύτερη σύμβαση που υπεγράφη με τον ανάδοχο του έργου είναι επίσης προϋπολογισμού 1.2 εκ. ευρώ και αφορά συνολικά έργα οδοποιίας και συντήρησης οδών όλης της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων επισήμανε ότι με τα έργα που υλοποιούνται στην Π.Ε. Νήσων η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει στην ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών της, στην βελτίωση των υποδομών, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και του τουριστικού προϊόντος, καθώς και στην καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων.

«Στην Περιφέρεια Αττικής εργαζόμαστε καθημερινά με στόχο την ανάπτυξη όλων των περιοχών της. Τα νησιά μας αποτελούν ακατέργαστα διαμάντια τα οποία οφείλουμε να βοηθήσουμε προκειμένου οι κάτοικοί τους να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να ενισχύσουν την αναπτυξιακή προοπτική τους, τόσο σε τουριστικό, όσο και σε παραγωγικό επίπεδο. Μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες μας και τους δημάρχους όλης της Αττικής εργαζόμαστε συστηματικά για να μπει η Αττική σε μια νέα αναπτυξιακή τροχιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *