Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Πινακίδες, σήματα και σκουπίσματα

 

IMG_7366Αναρωτιούνται οι Γλυφαδιώτες αν και πότε θα σταματήσει επιτέλους ο παράλογος βανδαλισμός ων σημάτων της τροχαίας και των άλλων πινακίδων της πόλης μας.

Είναι αλήθεια όμως πως κάποιοι από αυτούς τους ταραξίες έχουν αφήσει άθελά τους βέβαια κάποια στοιχεία τους, όπως π.χ είναι φυτοφάγοι ή ανήκουν σε γνωστό ποδοσφαιρικό σωματείο γειτονικής πόλης, επάνω στα βανδαλισμένα σήματα και πινακίδες.

Θα μπορούσε λοιπόν κάποια αρμόδια υπηρεσία να ταυτοποιήσει αυτούς τους «έξυπνους» και να προχωρήσει αστικά και ποινικά εναντίον τους.

Σε πολλά IMG_7365πεζοδρόμια μάλιστα, δένδρα, φυτά, θάμνοι, μπορντούρες, εμποδίζουν την άνετη κυκλοφορία των πεζών. Επίσης πολλοί οδηγοί σταθμεύουν τα οχήματά τους μπροστά στην γκαραζόπορτά τους, επάνω και κάθετα στο πεζοδρόμιο. Κάποιοι άλλοι τώρα, για να εμποδίσουν την άνοδο αυτοκινήτων σ’ αυτά τα υπερυψώνουν δυσκολεύοντες την διέλευση των πεζών και μάλιστα των ηλικιωμένων.

Μήπως θα έπρεπε να ειδοποιούνται ηλεκτρονικά ή με σήμανση οι κάτοικοι για το επικείμενο σκούπισμα του δρόμου ώστε να απομακρυνθούν τα σταθμευμένα οχήματά τους και να μην εμποδίζουν το αυτοκίνητο σάρωθρο;

Φρίξος Δήμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *