Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΛΟΥΣΙΑ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ2 ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ3Η Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ως Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού της Περιφέρειας Αττικής, καθημερινά παρευρισκόταν στο Σ.Ε.Φ. για να οργανώσει με τους εθελοντές την ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε από τους φιλότιμους Έλληνες για τους γείτονές μας, που δοκιμάζονται από τους φονικούς σεισμούς. Παρούσα ήταν και στο ξεκίνημα των 50 φορτηγών της Περιφέρειας για το μεγάλο ταξίδι στην Τουρκία.

Επίσης συμμετείχε ως Πρόεδρος του έργου στο Καστράκι στη Δραπετσώνα στα εγκαίνια από τον Περιφερειάρχη ΓιώργοΠατούλη και παρουσία του Δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου.

Ήταν ομιλήτρια σε ΗΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ1 μερίδα που διοργάνωσε το Mediterranean College με θέμα ”ESG και βιώσιμη ανάπτυξη – Επενδύοντας στο Περιβάλλον και στον Άνθρωπο”, όπου ανέλυσε τις δράσεις του Κράτους, της Περιφέρειας και των Δήμων της Αττικής, σύμφωνα με τους 17 στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης.

 

 

 

Είχε την τιμή να εγκαινιάσει κόβοντας την κορδέλα την έκθεση της εθελοντικής οργάνωσης DREAMTEAM, που διορΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ4γανώθηκε στο Πολεμικό Μουσείο.

Παρέστη στο Ξενοδοχείο Inter Continental, όπου ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, παρουσία Υπουργών, Βουλευτών, Δημάρχων, Συλλογικών φορέων και χιλιάδων πολιτών, έκοψε την πίτα της παράταξης ΄΄ΝΕΑΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗ΄΄ και παράλληλα παρουσίασε έναν – έναν ξεχωριστά τους περιφερειακούς συμβούλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *