Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΡΓΩ Περάματος.Ξεκίνησαν οι εγγραφές

αργώΟι εγγραφές ξεκίνησαν! Σας περιμένουμε για ένα μοναδικό ταξίδι στα φώτα, την μουσική και τον χορό! Ζήστε την μαγεία του Μιούζικαλ και γίνετε ΕΣΕΙΣ οι πρωταγωνιστές.

Το κέντρο πολιτισμού ‘’ΑΡΓΩ’’, ξεκινάει ένα μοναδικό ταξίδι στον χώρο του Μιούζικαλ! Οι μαθητές της ΑΡΓΩ, θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα ταλέντα τους, ώστε να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό μέσα από την φωνή τους, τις χορευτικές κινήσεις και τους μελοποιημένους διαλόγους. Σε αυτό το ταξίδι θα βελτιώσουν την αναπνευστική αντοχή, την ορθοφωνία, θα γυμναστούν, θα εκφραστούν και θα ενσωματωθούν σε ρόλους.

Το Μιούζικαλ, γεννήθηκε στο θέατρο για το θέατρο, στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και στον κινηματογράφο!

Οι μαθητές θα αφηγηθούν ιστορίες και θα εκφράσουν το συναισθηματικό περιεχόμενό της, δηλαδή το χιούμορ, το πάθος, τον έρωτα, το θυμό και πολλά άλλα. Αυτό επιτυγχάνεται, κινητοποιώντας μέσα από το κείμενο, τη μουσική και το χορό.

Στην φωνητική εκπαίδευση, ως Vocal Coach, θα είναι η σοπράνο αλλά και σύγχρονη ερμηνεύτρια κ. Ζαννέτα Καλοσκάμη, με πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση αλλά και σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα.

Στην χορευτική εκπαίδευση, ως χορογράφος, η κ. Καλλιόπη Μπασά είναι ειδήμων στο συνδυασμό παραστατικών τεχνών, έχει συμμετάσχει σε πολλές μουσικό χορευτικές παραστάσεις. Ζήστε λοιπόν την μαγεία του Μιούζικαλ και γίνετε ΕΣΕΙΣ οι πρωταγωνιστές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *