Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρότυπο Πειραϊκό Ωδείο ΕΥΥΜΝΙΑ..Ετήσιες εξετάσεις Ιουνίου 2022

ευυμνια 1Πάντα στην ώρα του και με όλα τα μέτρα για την πανδημία το πρότυπο πειραϊκό Ωδείο ΕΥΥΜΝΙΑ, διοργάνωσε και φέτος τέλη του Ιουνίου, τις ετήσιες εξετάσεις του με απόλυτη επιτυχία.

Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τους μαθητές του ΕΥΥΜΝΙΑ και την πρόοδό τους, καθώς προσήλθαμε και ακούσαμε μελωδίες που μας συγκίνησαν για την αρτιότητά τους.

ευυμνία 2Πήραμε συγκινητικά στιγμιότυπα από τις εξετάσεις των σπουδαστών, με τους γονείς σε γλυκιά αναμονή, τους καθηγητές που προετοίμασαν με αγάπη και συνέπεια τους μαθητές που παρουσίασαν με επιτυχία το πρόγραμμά τους στην Επιτροπή, με Πρόεδρο τον διακεκριμένο διεθνώς και πολυβραβευμένο Πιανίστα, καθηγητή του Εθνικού Ωδείου Αθηνών, του Εθνικού Ωδείου Νοτίων Προαστίων” Παλαιό Φάληρο”, του Αθηναϊκού Ωδείου Ν. Σμύρνης και μέλος της επιτροπής του Πανελλήνιου Διαγωνισμού “Χορωδία Ορχήστρα” Νέων Χ.Ο.Ν. κ.ΣΑΒΒΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ.

ευυμνια 3Συγχαρητήρια στους Καθηγητάς (αλφαβητικά), Ατσιδάκο Παναγιώτη, Βούλγαρη Ελευθερία, Κοφτερού Βασιλική, Παρασκευοπούλου Ιωάννα και Shestani Franc, που προετοίμασαν τους σπουδαστές με τόση αγάπη και γνώση!

Το Ωδείο ΕΥΥΜΝΙΑ έχει δώσει πολλούς πτυχιούχους στην μουσική, που διαπρέπουν και διακρίνονται για τις γνώσεις τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *