Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεστίαση Φωνής στην Τσιπουροκατάσταση

IMG_1340Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 8.00 IMG_1345μ.μ. η Φωνή των Πειραιωτών, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία, μεγάλη Συνεστίαση Αναγνωστών, Φίλων και Πειραιωτών, στο γνωστό μεζεδοπωλείο ΤΣΙΠΟΥΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Καραΐσκου 131 Πειραιά.

 

IMG_1260Σε ένα παραδοσιακό υπέροχο περιβάλλον, οι IMG_1266προσελθόντες φίλοι μας, με νόστιμα εδέσματα, άφθονο κρασί και ζωντανή μουσική, πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ που σίγουρα θα το θυμούνται για πάντα.

 

 

IMG_1286Να ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση του καταστήματος για IMG_1240την άψογη εξυπηρέτηση, την καλή μουσική, τα άφθονα και καλής ποιότητας φαγητά που μας πρόσφεραν.

 

 

 

IMG_1254Μεγάλες ευχαριστίες σε όλους τους φίλους που πάντα είναι IMG_1244δίπλα μας και μας τιμούν με την συμμετοχή τους.

 

 

 

IMG_1252Έχει αποδειχθεί εδώ και πολλά χρόνια, ότι υπάρχει ένα ειλικρινές δέσιμο, φιλικό και Πειραιώτικο, που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό.

 

 

 

IMG_1242Είναι τόσο όμορφο να περνάς ένα υπέροχο βράδυ με ανθρώπους που θέλουν να περνούν καλά και η ζωή τους είναι πάντα μια διαρκής προσφορά και ένα δόσιμο στον φίλο και τον συνάνθρωπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *