Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων .Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

IMG_4465Ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων πραγματοποίησε τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας στους φιλόξενους χώρους της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, που παραμένουν ανοικτοί και διαθέσιμοι για τα στελέχη της Ελληνικής Ναυτιλίας ανά πάσα στιγμή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, οι κ.κ. Πρόεδροι: του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Γεώργιος Πατέρας και ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Αλεξανδράτος, της Ένωσης Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας Γεώργιος Ξηραδάκης, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς IMG_4513δια του Κοσμήτορα κ. Άγγελου Παντουβάκη, η εν Ελλάδι εκπρόσωπος του Baltic Exchange κ. Άννα Βενιέρη, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Ναυτική Διαιτησία, η ΕΝΕΛΝΜΕ, η ΕΕΝΜΑ, η Ελληνική Ένωση Ναυτικού Δικαίου, πλοιοκτήτες, εκπρόσωποι Συλλόγων, εκπρόσωποι εφημερίδων και περιοδικών ναυτιλιακού τύπου και μέσων μαζικής ενημέρωσης, πολυάριθμα μέλη του Συνδέσμου.

Τιμήθηκαν για την συνεισφορά τους στον κλάδο το Υπουργείο Ναυτιλίας στο πρόσωπο του Υπουργού κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και του Υφυπουργού κ. Κωνσταντίνου Κατσαφάδου, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γεώργιος Πατέρας και η Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά στο πρόσωπο του κ. Γεωργίου Αλεξανδράτου.

Ο Υφυπουργός ΝΑ.Ν.Π. κ. Κατσαφάδος τόνισε τη διαρκή προσπάθεια του Υπουργείου για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου, δίνοντας έμφαση στην πρόσφατη ψήφιση του νέου Κώδικα Ιδιωτικού Ναυτικού Δικαίου από την Ολομέλεια της Βουλής.

Οι συμμετέχοντες, απολαμβάνοντας εκλεκτά εδέσματα, συζήτησαν δυνατότητες συνεργειών και θέματα κοινού ενδιαφέροντος, προφανώς με έμφαση στις τάσεις της ναυλαγοράς.

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Κοτζιάς μετά τις καθιερωμένες ευχές, αναφέρθηκε τις δράσεις του Συνδέσμου τη χρονιά  που πέρασε και στους στόχους του για τη νέα χρονιά, τη συνεχή προσπάθεια για στήριξη των μελών, την εντεινόμενη εκπαιδευτική του δραστηριότητα, στα πλαίσια της οποίας απονεμήθηκαν και τα πιστοποιητικά Shipbroking Gnosis Certificate στους επιτυχόντες σπουδαστές του 2022.

Ειδική μνεία έγινε στη διοργάνωση του «ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2023» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 29 και 30 Ιουνίου 2023, εξαίροντας τη στενή συνεργασία με τη διοίκησή του Σ.Ε.Φ. και του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ευχαρίστησε όλο το ναυτιλιακό κλάδο για τη στήριξη στο θεσμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ» και δήλωσε βέβαιος για την άρτια διοργάνωση και την απόλυτη επιτυχία του «ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2023».

Ακολούθησε η κοπή της πίτας με έπαθλο για το «φλουρί» μία δωροεπιταγή για ταξιδιωτικές υπηρεσίες από το Κefi SA και ένα τραπέζι γευσιγνωσίας 5 πιάτων από τη Ναυτιλιακή Λέσχη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *