Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά..Ανακαινίστηκε ο Χώρος Φαρμακείου

τζάνειοΤο όραμα ετών επιτέλους πραγματοποιήθηκε! Η ολοκλήρωση της ανακαίνισης μιας σημαντικής υποδομής του Τζανείου Νοσοκομείου, του χώρου του Φαρμακείου, μου δίνει δύναμη ως Διοικητής του Νοσοκομείου αλλά και ως Αντιπρόεδρος του Φαρμακευτικού συλλόγου Πειραιά να συνεχίσω την αέναη προσπάθεια για επίτευξη στόχων.

Η υλοποίηση αυτού του έργου πραγματοποιήθηκε χάρη στην ευγενική Δωρεά από το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακοπουλος» προς το Γ.Ν.Π.  «ΤΖΑΝΕΙΟ» και την άμεση συμβολή τόσο της 2ης ΥΠΕ όσο και του Υπουργείου Υγείας. Το έργο ολοκληρώθηκε σε χρονικό διάστημα 2 μηνών και αποδεικνύει την ευαισθησία και την πολιτική στήριξης του τομέα της Υγείας.

Η ανακαίνιση του φαρμακείου, δίνει την δυνατότητα να στοχεύουμε:

Στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, στην παροχή υψηλής ποιότητας φροντίδας, στην ταχύτητα και την αποδοτικότητα, στην εξοικονόμηση πόρων.

Μέσω αυτής της Δωρεάς ιδιαίτερα είναι τα οφέλη που προκύπτουν για όλους τους επαγγελματίες υγείας του Νοσοκομείου και αποσκοπεί:

Στην ασφάλειά τους, στη δημιουργία των προϋποθέσεων έτσι ώστε να ασκούν με αποτελεσματικότητα το έργο τους, στο αξιοπρεπές περιβάλλον εργασίας, στη διασφάλιση της Υγείας των ασθενών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του έργου καθώς και στο προσωπικό του Νοσοκομείου για τη συνεργασία τους.

Ηλίας Γουζούασης

Διοικητής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *