Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Ανέκδοτο της Φωνής

Έσωσε τον πεθερό του

αστειαΜια πολύ πλούσια πεθερά που είχε τρεις γαμπρούς έψαχνε τρόπο για να μάθει ποιος την αγαπάει στ’ αλήθεια. Οπότε της ήρθε η ιδέα να πάει για μπάνιο στη θάλασσα με τον καθένα ξεχωριστά…

Πάει με τον πρώτο, αρχίζει να κολυμπάει, κάνει πως πνίγεται και ο γαμπρός της την σώζει. Το επόμενο πρωί βρίσκει έξω από το σπίτι του μια μηχανή κι ένα γράμμα να λέει: «Ένα δώρο για σένα επειδή με έσωσες, η πεθερά σου».

Κανονίζει μετά από λίγες μέρες να πάει για μπάνιο με τον δεύτερο γαμπρό και εφαρμόζει το ίδιο σχέδιο. Και αυτή τη φορά την έσωσε ο γαμπρός της. Οπότε το επόμενο πρωί βρίσκει κι εκείνος έξω από το σπίτι του μια μηχανή κι ένα γράμμα να λέει: «Ένα δώρο για σένα επειδή με έσωσες, η πεθερά σου».

Περνάει ο καιρός και συναντιέται με τον τρίτο γαμπρό στην παραλία… Πήγε στα βαθιά, έκανε πάλι πως πνίγεται αλλά αυτός δεν την έσωσε και η πεθερά πνίγεται στ’ αλήθεια.

Το επόμενο πρωί πριν την κηδεία βρίσκει έξω από το σπίτι του μια Porsche κι ένα γράμμα να λέει: «Ένα δώρο για σένα επειδή με έσωσες, ο πεθερός σου»

 

Πηγή: https://www.poly-gelio.gr/mia-pethera/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *