Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑ

Το ανέκδοτο της Φωνής

Ανάληψη στην τράπεζα

Η ηλικιωμένη κυρία πήγε στην τράπεζά της, έδωσε την τραπεζική της κάρτα σε μια ταμία και είπε: «Θα ήθελα να κάνω ανάληψη 10 ευρώ».

Η ταμίας της είπε: «Για αναλήψεις μικρότερες από 100 ευρώ, χρησιμοποιήστε το ΑΤΜ».

Η ηλικιωμένη κυρία ήθελε να μάθει γιατί… Η ταμίας της επέστρεψε την τραπεζική της κάρτα και της είπε εκνευρισμένη: «Αυτοί είναι οι κανόνες. Παρακαλώ φύγετε αν δεν υπάρχει άλλο θέμα. Υπάρχει μια σειρά πελατών πίσω σας»

Η ηλικιωμένη κυρία παρέμεινε σιωπηλή για μερικά δευτερόλεπτα, μετά έδωσε την κάρτα πίσω στον ταμείο και είπε: «Παρακαλώ βοηθήστε με να βγάλω όλα τα χρήματα που έχω».

Η ταμίας έμεινε έκπληκτη όταν έλεγξε το υπόλοιπο του λογαριασμού. Κούνησε καταφατικά το κεφάλι της, έσκυψε και της είπε με σεβασμό, «Έχετε 300.000 ευρώ στον λογαριασμό σου και η τράπεζα δεν έχει τόσα μετρητά αυτήν τη στιγμή. Θα μπορούσατε να κλείσετε ένα ραντεβού και να έρθετε ξανά αύριο;

Η ηλικιωμένη κυρία τότε ρώτησε πόσα μπορούσε να αποσύρει αμέσως.

Η ταμίας της είπε οποιοδήποτε ποσό μέχρι 3000 ευρώ.

«Λοιπόν, σε παρακαλώ θέλω να κάνω ανάληψη 3.000 ευρώ τώρα», Η ταμίας της τα έδωσε με πολύ φιλικό τρόπο και σεβασμό.

Η ηλικιωμένη κυρία έβαλε 10 ευρώ στο πορτοφόλι της και ζήτησε από την ταμία να καταθέσει 2990 δολάρια πίσω στον λογαριασμό της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *