Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ανέκδοτο της Φωνης

Η έκπληξη

ΑΣΤΕΙΑΤρεις φίλες, μια που έχει σχέση, μια αραβωνιασμένη και μια παντρεμένη, έχουν σχεδιάσει να κάνουν έκπληξη στους άντρες τους φορώντας Σέξι ρούχα και εσώρουχα για να δουν την αντίδρασή τους! Την επόμενη μέρα συναντηθήκαν σε ένα μπαρ για να συζητήσουν τις εξελίξεις.

Η γυναίκα που είχε απλά σχέση με έναν άντρα αρχίζει να λέει:

-Χθες πήγα στον δικό μου φορώντας ένα δερμάτινο πανωφόρι και μια μάσκα. Ο φίλος μου ευχαριστήθηκε τόσο πολύ που κάναμε έρωτα με μεγάλο πάθος.

Σειρά είχε η αρραβωνιασμένη. Εγώ φόρεσα μια μαύρη μάσκα μ’ ένα δερμάτινο κορσέ μαύρες ζατιέρeς και ψηλοτάκουνες γόβες. Ευχαριστήθηκε τόσο πολύ ο αρραβωνιαστικός μου που κάναμε έρωτα με πάθος όλη τη νύχτα και τώρα θα επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου μας!

Η παντρεμένη της παρέας λέει:

Εγώ έβαλα ένα μαύρο δερμάτινο κορσέ μαύρες ζαρτιέρες νάιλον κάλτσες και γόβες με λεπτό τακούνι (στιλέτο). Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του έκατσε στον καναπέ του σαλονιού παίρνει το τηλεκοντρόλ για την τηλεόραση με βλέπει και με ρωτάει…

Δεν μου λες ρε Μπάτμαν τι θα φάμε σήμερα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *