Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Το νερό νεράκι!

Σύντομα το νερό νεράκι. Δεν είμαι προφήτης! Αυτό συνέβη όπου και να ιδιωτικοποίησαν το νερό. Το πάθαμε άλλωστε και με την ΔΕΗ όπου μετράμε τα ρέστα μας για να την πληρώσουμε. Την έκαναν περισσότερο κερδοφόρα. Προσέλαβαν μάλιστα και ακριβοπληρωμένο “golden boy” τρομάρα μας, με όλη την σημασία της λέξης! Και έτσι αυτό το σπουδαγμένο παλικάρι έστυψε το μυαλό του, έβαλε τα δυνατά του, έβαλε κάτω όλες τις γνώσεις του και σκέφθηκε αυτό που ουδείς άλλος εξ υμών των πληβείων μπορούσε να διανοηθεί!

Φόρτωσε τους λογαριασμούς μας με κάτι ρήτρες λέει κάτι προσαυξήσεις, τσίμπησε και λιγουλάκι την τιμή της κιλοβατώρας και να τα υπερκέρδη. Φυσικά μας άδειασε τις τσέπες, αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία. Σημασία έχει πως η ΔΕΗ τώρα σαν εταιρία πετάει! Το παράδειγμα ακολούθησαν γιατί όχι άλλωστε (στο πηγάδι κατούρησαν αυτοί) και οι λοιποί ιδιώτες πάροχοι και άστα καβουράκια να κλαίνε που λέει και το λαϊκό άσμα.

Και οσονούπω θα ακολουθήσει το νερό. Με ή χωρίς “golden boy”. Προφανώς θα περιμένουν το πέρας των εκλογών, ώστε να κάνουν την πατατιά οι κοψοχέριδες και μετά θα αρχίσουν τα όργανα. Άιντε και καλά χορό – π@δήματα..

Σπύρος Κορέας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *