Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας Ιωάννης και Μαριγώ Χατζηκυριακού

Μνημόσυνο τιμής και μνήμης

IMG_8075Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023, το πρωΐ, στην εορτάζουσα εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, εντός του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, τελέστηκε τελέστηκε Πανηγυρική Ιερά Θεία Λειτουργία στις 7:00. Στη συνέχεια, ώρα 10πμ, τελέστηκε Μνημόσυνο των Ιδρυτών του, Ιωάννη και Μαριγώς Χατζηκυριακού, με πρωτοβουλία του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου.

IMG_8061Μια ενέργεια τιμής και μνήμης, για τον Ιωάννη και την Μαριγώ Χατζηκυριακού, που ανάλωσαν την ζωή τους για την προστασία των παιδιών και έφτιαξαν ένα ίδρυμα που είναι κόσμημα και παράδειγμα για μίμηση, όχι μόνο για τον Πειραιά, αλλά πανελλήνια και έχει μάλιστα διεθνή απήχηση, για την άριστη λειτουργία του, τα άψογα οικονομικά του και την αγάπη που προσφέρει στα παιδιά.

IMG_8029Τις ιερές ακολουθίες τέλεσαν οι Ιερείς π. Δανιήλ και π. Θεόφιλος.

Ακλούθησε κέρασμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Φίλιππο Σκαραμαγκά επικεφαλής πολλών μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου, τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Κώστα Κατσαφάδο, τους κ.κ. Βουλευτές: Γιάννη Μελά, Νίκο Μανωλάκο, τους κ. Αντιδημάρχους, Δημήτρη Καρύδη, Αντώνη Μοραντζή, την Γραμματέα του Πειραϊκού Συνδέσμου κ. Πόπη Βαρουδάκη, τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Νίκο Παπαγεωργίου, τις κυρίες και τους κυρίους, Ζέτα Κότσαρη, Λίτσα Αγαλοπούλου – Πετράκου, Πέτρο Αρβανίτη, Κατερίνα Μιχαλοπούλου, Τζούλια Στεφάνου, Κώστα Πετρίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *