Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες ΟΛΠ

ΟΛΠ1Ο ΟΛΠ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πρόσφερε περισσότερες από 3.000 δωροεπιταγές στους τρεις Δήμους Πειραιά, Σαλαμίνας και Περάματος, με στόχο να δοθούν σε παιδιά δημοτών τους κατόπιν σχετικής αξιολόγησης. Επιπλέον, η ΟΛΠ Α.Ε. πρόσφερε 1.000 δωροεπιταγές στα παιδιά των μελών του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Αττικής & Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδος.

Επίσης, για μια ακόμη χρονιά συνεχίστηκε η υποστήριξη από την ΟΛΠ Α.Ε. των τοπικών Κοινωνικών Παντοπωλείων, όπου η Εταιρεία σε μηναία βάση συνδράμει στην αγορά απαραίτητων προϊόντων και τροφίμων για τη λειτουργία τους.

Η Εταιρεία σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιά, και με στόχο τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης, ενίσχυσε τα συσσίτια αγάπης και πρόσφερε δώρα στα παιδιά των ιδρυμάτων της περιοχής.

Τέλος, η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. πρόσφερε δώρα στους εργαζομένους και τις οικογένειές τους και δωροεπιταγές για χρήση σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα παιχνιδιών. Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος επιβράβευσε με σημαντικό χρηματικό έπαθλο, 34 παιδιά εργαζομένων που είναι μαθητές ή φοιτητές και αρίστευσαν ακαδημαϊκά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *