1ος Αγώνας Δρόμου Σαλαμινομάχων

ΔΡΟΜΟΣ1Με ιδιαίτερη επιτυχία κι άρτια οργάνωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στο αρχαίο λιμένα Αμπελακίων ο 1ος Αγώνας Δρόμου Σαλαμινομάχων που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Σαλαμίνας με το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητών Ενόπλων Δυνάμεων.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο οποίος απένειμε τα βραβεία στους αθλητές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τη Δήμαρχο κ. Νάννου Ισιδώρα, τον Αντιδήμαρχο κ. Μαριδάκη Κωνσταντίνο το Διευθυντή ΑΣΑΕΔ Πλοίαρχο κ. Ανδριόπουλο Σπυρίδωνα, την Τροχαία Σαλαμίνας, τους διοργανωτές και τους εθελοντές για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης. Στις δηλώσεις του έδωσε έμφαση στην διατήρηση της ιστορικής μνήμης και υπογράμμισε ότι οι Έλληνες ενωμένοι, ιδιαίτερα υπερασπιζόμενοι την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της πατρίδας, κάνουν θαύματα.

Η προσπάθεια αυτή που έγινε πιλοτικά στο ιστορικό νησί της Σαλαμίνας, πρέπει να γίνει και στα υπόλοιπα νησιά της Π.Ε Νήσων Αττικής που διαθέτουν πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και ιστορία.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *