3ο Συνέδριο Μαθητών Λυκείου των Ελληνογαλλικών Σχολείων

prosklisi-1Η Γραμματεία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα οργανώνει το 3ο Συνέδριο Μαθητών Λυκείου των Ελληνογαλλικών Σχολείων, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 από 09:00 έως 19:00 στις εγκαταστάσεις της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά «Ο Άγιος Παύλος» (Χαρ. Τρικούπη 36, Πειραιάς 185 36), με θέμα: «Επιλέγοντας σπουδές, επιλέγω και επάγγελμα;»

Πάνω από 250 μαθητές και μαθήτριες Λυκείου από όλα τα Ελληνογαλλικά Σχολεία της Ελλάδας θα προβληματιστούν, θα ανταλλάξουν απόψεις, βιώματα, σκέψεις, θα μοιραστούν όνειρα και προσδοκίες με ομηλίκους τους, συνειδητοποιώντας ότι αποτελούν μέλη της μεγάλης «οικογένειας» των Ελληνογαλλικών Σχολείων.

Η συμμετοχή σε ένα Συνέδριο είναι θετική εμπειρία και εξοικειώνει τους μαθητές με διάφορες μορφές επικοινωνίας.

Κεντρικοί Ομιλητές του Συνεδρίου είναι ο Β. Κορκίδης (πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), ο Α. Τσικόπουλος, γενικός διευθυντής του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece».

Η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αικ. Πραματάρη, θα παρουσιάσει έρευνα που αφορά στην εκπαίδευση-επιχειρηματικότητα-απασχόληση.

Πληροφορίες: Γραμματεία Γ.Ι.Ε.Ι.Ε.: Ψυχάρη 10, Νέο Ψυχικό.

e-mail: info@gieie.gr, website: www.gieie.gr,

facebook: https://www.facebook.com/3o.mathitiko.synedrio.gieie

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *