4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ογκολογίας Μαστού.Στο Αντικαρκινικού Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ»

IMG_5632Την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, στο αμφιθέατρο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ», η Μονάδα Μαστού του Νοσοκομείου, διοργάνωσε το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ογκολογίας Μαστού. Συντονιστής ο Διευθυντής της Μονάδας Μαστού, Χειρουργός Δρ. Κυριάκος Καλογεράκος MD, PhD και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής. Στην Τελετή Έναρξης, Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 και ώρα 20.00, πραγματοποιήθηκε τιμητική βράβευση διακεκριμένων ιατρών.

Η Εναρκτήρια Ομιλία έγινε από τον Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ, ο οποίος μίλησε μεστά και εμπνευσμένα για την Ηθική και τον Χριστιανισμό, σε σχέση με την Ιατρική Επιστήμη και τις δύσκολες και ανίατεςIMG_5669 αρρώστιες.

Η εκδήλωση απευθυνόταν σε όλους τους Ιατρούς που ασχολούνται με τις παθήσεις του μαστού και είχε ως στόχο την ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις νέες εξελίξεις στη σύγχρονη αντιμετώπιση της πολυπαραγοντικής νόσου του καρκίνου του μαστού.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου η Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», κ. Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, συμμετείχε στη συνεδρία «Οργάνωση και Λειτουργία Μονάδας Μαστού στο ΕΣΥ» ως Ομιλήτρια με θέμα «Η Φωνή των Ασθενών «Άλμα Ζωής»».

Στο συνέδριο συμμετείχαν πολλοί γιατροί, ειδικευμένοι στον Μαστό και αντηλλάγησαν σκέψεις, απόψεις, γνώσεις, ερωτηματικά και εμπειρία από το φιλικό βήμα αυτής της συνάντησης προς όφελος πρωτίστως των ασθενών αλλά και των νεώτερων συναδέλφων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *