9ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΚΑΠΗ  ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ1Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στο Βεάκειο θέατρο, στο 9ο Φεστιβάλ των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου, με τίτλο: «Ένα μελωδικό ταξίδι από τα μεγάλα παιδιά του Πειραιά».

Το 9ο Φεστιβάλ περιλάμβανε θεατρικά σκετς, από τις θεατρικές ομάδες, μουσική και τραγούδια από τις χορωδίες, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά συγκροτήματα των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Τμήμα Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και ΚΦΕΣΤΙΒΑΛ3οινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά.

Ο κ. Μώραλης, στον χαιρετισμό του, τόνισε ότι χαίρεται όταν βλέπει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας να χορεύουν, να παίζουν θεατρικά, να τραγουδούν σε χορωδίες, επισημαίνοντας ότι και τα επόμενα τέσσερα χρόνια η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην τρίτη ηλικία. Επιπλέον υπογράμμισε ότι θα γίνουν πολλές περισσότερες δράσεις για τα μέλη των Κέντρων Αγάπης όπως περισσότερα μαθήματα και εκδρομές, προσθέτοντας: «όταν έχεις διάθεση, όρεξη και ευρηματικότητα βρίσκεις καινούργια πράγματα να κάνεις». Απαντώντας στο αίτημα για διήμερες εκδρομές υπογράμμισε ότι «είναι κάτι που είναι εφικτό και υλοποιήσιμο και μπορούμε να το στηρίξουμε».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τιμήθηκε ο σύμβουλος του Δημάρχου κ. Βασίλης Καραγιάννης, ο οποίος εθελοντικά προσφέρει δωρεάν μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών στα μέλη των ΚΑΠΗ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *