ΑΝΑΛΑΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ..(Παραπολιτικό της εβδομάδας)

Τρέχουν οι «αχαμνοί» της πολιτικής

να φωτογραφηθούν με «σοϊλήδες»

ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ ΙΔιερωτάται κανείς, όταν κάποιος υποψήφιος «αχαμνός», δηλαδή όχι μεγάλης πολιτικής εμβελείας, φωτογραφηθεί με κάποιον γόνο πολιτικού τζακιού, πόσους ψήφους θα οικονομήσει από τους ψηφοφόρους; Προσωπικά πιστεύω κανέναν, διότι οι ψηφοφόροι γνωρίζουν αν ο υποψήφιος είναι «κολλητός» του τάδε ή της τάδε, γόνου μεγάλης πολιτικής οικογένειας. Αν τώρα ο σοϊλής είναι κι αυτός υποψήφιος σίγουρα αυτός, με ύφος αφέντη, τσιμπολογάει ψηφάκια.

Αν πίστευα πως οι φωτογραφίες με γόνους των μεγάλων πολιτικών οικογενειών εξασφαλίζουν εκλογική νίκη θα ήμουν κι εγώ υποψήφιος, αφού στο αρχείο μου έχω πάνω από 30 τέτοιες φωτογραφίες.

Φίλοι υποψήφιοι, κόψτε τα αλατισμένα και αρχίστε τα ανάλατα. Δηλαδή λανσάρετε φωτογραφίες με σημαίνουσες προσωπικότητες του πνεύματος, της ιστορίας και της οικονομικής ανάπτυξης· αυτοί που δεν είναι υποψήφιοι, έτσι θα ωφεληθείτε τουλάχιστον θα σας ψηφίσουν οι σκεπτόμενοι εκλογείς. Αν όμως συνεχίσετε να φωτογραφίζεστε, με τους προαναφερόμενους, παίρνετε ύφος ίσου προς ίσον και όχι δουλικού προς αφέντη. Αυτό είναι ένα μυστικό της επικοινωνίας.

Ο ΑΝΑΛΑΤΟΣ ΣΕΦ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *