ΑΝΑΛΑΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (Παραπολιτικό της εβδομάδας)

Σας αγαπάω όλους

αλλά δεν μπορώ σας στηρίξω όλους…

ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ ΙΟ τίτλος μπορεί να είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο, αλλά πιστεύω πως μας αντιπροσωπεύει όλους. Δεν πρόκειται για ένα μεσοβέζικο δημοσιευματάκι και μάλιστα με πολύ δόλιο, ανθυγιεινό αλάτισμα. Πρόκειται για μια πραγματικότητα. όταν περίπου σε κάθε 66,666 Έλληνες και Ελληνίδες ο ένας είναι υποψήφιος, πρέπει να μπορούμε να αναφωνήσουμε μαζί με το ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ, Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ, Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ κ.λ.π. Αλλοίμονο αν μας μείνει μόνο η Δημοκρατία και χαθούν τα υπόλοιπα. Τότε θα γίνουμε φορείς του κάθε κοινωνικού ΔΙΧΑΣΜΟΥ (τοπικού ή εθνικού) και θα φωνάζουμε με δημοκρατικές ντουντούκες (γαλάζιες, πράσινες, κόκκινες, ροζἐ). ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ.

Για το λόγο αυτό υποψήφιοι μη μας πιέζετε… Ο καθένας μας έχει προαποφασίσει προ πολλού ποια παράταξη θα υποστηρίξει και από τη στιγμή που θα δημοσιοποιηθούν επίσημα τα ψηφοδέλτια αποφασίζει και ποιους θα ψηφίσει.

Διαβάστε και τα ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ για περισσότερα.

Εύχομαι σε κάθε υποψήφιο υγεία, ειρήνη και ευτυχία. Να είναι ηθικοί και εργατικοί αυτοί που θα εκλεχθούν και όσοι δεν εκλεχθούν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους αποφεύγοντας την αλίπαστη πολιτική.

Ο ΑΝΑΛΑΤΟΣ ΣΕΦ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *