ΑΝΑΛΑΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (Παραπολιτικό της εβδομάδας)

Ο ΑΝΑΛΑΤΟΣ ΣΕΦ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ

ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ ΙΣτις 3 Ιανουαρίου 2019, πρώτη Πέμπτη του νέου έτους, είχα δημοσιεύσει στην ίδια στήλη το εξής δημοσίευμα: «2019 Κάλπες φέρον – Αρχιμηνιά αρχιχρονιά, αρχή καλός μας χρόνος

οι κάλπες εγκαστρώθηκαν, στον τοκετό ο πόνος.

Άλλες θα βγάλουν δίδυμα και άλλες μοναχούλια,

θα δούμε μάπες λάχανα και πράσινα μαρούλια.

Τ’ αλάτια να αποφεύγετε, βλάπτουνε την υγεία.

Χρόνια πολλά σας εύχομαι με κάθε ευτυχία». Το θυμάστε;

Λοιπόν, πράγματι έτσι έγιναν τα πράγματα και συνεχίζουν στον ίδιο ανάλατο ή αλατισμένο ρυθμό.

Ο τοκετός είχε και θα έχει μεγάλο πόνο. Γεννήθηκαν «δίδυμα». Δηλαδή υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες, που θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη Κυριακή, πρώτα ο Θεός για τα πρωτοτόκια.. Γεννήθηκαν και «μοναχούλια». Δηλαδή εκλέχθηκαν ορισμένοι αυτοδιοικητικοί με την πρώτη. Το «δίδυμα» έχει διττή σημασία, αφού θα έχουμε και εκλεγμένους Δημάρχους με μειοψηφία σε Δημοτικά Συμβούλια, με εκλεγμένους επικεφαλής σε θέση Δημάρχου, όπου οι ψήφοι του θα συμπληρώνουν την πλειοψηφία για τις αποφάσεις.

Είδαμε «μάπες λάχανα και πράσινα μαρούλια». Με τη φράση «πράσινα μαρούλια»», υπονοούσα την κάθε ωφέλιμη εκλογή του οποιουδήποτε υποψηφίου, ανεξαρτήτου ιδεολογίας, γιατί το πράσινο μαρούλι μας χαρίζει την εύγευστη και υγιεινή μαρουλοσαλάτα, πάντα ανάλατη και αποτελεί το αντίδοτο στις τοξινούχες καθημερινές τροφές μας. Τέλος για το «μάπες λάχανα» ουδέν σχόλιον.

Εύχομαι σε όλους μας να είμαστε καλά να ξαναψηφίσουμε.

Ο ΑΝΑΛΑΤΟΣ ΣΕΦ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *