ΑΝΑΛΑΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ..(Παραπολιτικό της εβδομάδας)

Προς Θεού! Μη σπάσεις την τηλεόραση Άδωνη

ΛΑΖΑΡΑΚΟΣΜιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Άδωνης Γεωργιάδης για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, για δικαιώματα και υποχρεώσεις πολιτών, πήγε και ένα κλικ παρακάτω για τους Σκοπιανούς που στο Euro 2021 αφαίρεσαν oι παίκτες από τις φανέλες τους το «ΒΟΡΕΙΑ» και γράφουν μόνο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Δήλωσε λοιπόν πως γι’ αυτό τον εμπαιγμό των Ελλήνων του έρχεται να σπάσει την τηλεόραση!

Προς Θεού μη σπάσεις την τηλεόραση υπουργέ, γιατί θα μας βάλεις σε οικονομικούς μπελάδες εποχές που υπολογίζουμε και το δεκάλεπτο. Επειδή όλα αυτά που μας σέρβιρες, εμείς οι ανάλατοι, τα γευόμαστε πολύ σαλαμουράτα θα μας αναγκάσεις να σε μιμηθούμε. Δηλαδή να σπάμε κι εμείς τις τηλεοράσεις μας όταν σε σερβίρουν στη γυάλινη πιατέλα.

Τώρα περί δικαιωμάτων και υποχρεώσεων πολιτών άστο μην το ακουμπάς, είναι βρώμικο και παστωμένο.

Το Κράτος, το δικό σου και τα προηγούμενα, μόνο τις υποχρεώσεις των πολιτών ξέρει να ζητά για τις υποχρεώσεις του Κράτους προς τους πολίτες μούγκα στη στρούγκα κ. Γεωργιάδη; Που είναι η εργασία για όλους; Που είναι η ασφάλεια όταν παντού κροταλίζουν 45άρια και καλάσνικωφ; Μήπως μειώθηκαν οι ληστείες και οι κλοπές; Αναβαθμίζεται ή υποβαθμίζεται η Δημόσια Υγεία; Και τόσα πολλά άλλα, που μάλλον δεν τα χρεώνεις ως υποχρεώσεις του Κράτους προς τον πολίτη. Μήπως λόγω της μετἀβασής σου από λαϊκός δεξιός σε νεοφιλελεύθερο; Αν έπραξες κάτι τέτοιο είμαι υποχρεωμένος, ως Ανάλατος Σεφ, να σου πω πως έχει πολύ αλάτι και βλάπτει.

Ο ΑΝΑΛΑΤΟΣ ΣΕΦ

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *