ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ

ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ Ι    Ιωάννης Σπ. Λαζαράκος

   E-mail: jlazarakosdim@yahoo.grΒΙΝΙΕΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ

 

 

 

Επείγον! Έλληνες – Ελληνίδες, κρατείστε την εθνική – λαϊκή ενότητα αδιαπραγμάτευτη

 

Οι Ευρωεκλογές τελείωσαν και για τις Αυτοδιοικητικές τελείωσε η πρώτη φάση. Απομένουν οι επαναληπτικές και οι Εθνικές για τις οποίες τα αποτελέσματα δεν θα διαφέρουν από αυτά της περασμένης Κυριακής. Οι νέοι έκαναν ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ και έδωσαν το δικό τους στίγμα στο πολιτικό μας γίγνεσθαι. Ανέτρεψαν πλήθος παλαιοκομματικών κατεστημένων και έστειλαν στους πολιτικούς σαφέστατο πολιτικό μήνυμα. Ναι, αυτοί οι νέοι, του καφέ και του κινητού τηλέφωνου. Αυτοί, οι χρήστες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Αυτοί οι νέοι διαδραστικοί πολίτες, της επέμβασης και της παρέμβασης στην πληροφόρηση. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!

Εγώ δεν εξεπλάγην, το περίμενα και οι αναγνώστες μου νέοι ή μεγάλοι, το γνωρίζουν από προηγούμενα άρθρα μου. Ασφαλώς υπάρχουν και πάρα πολλά νέα παιδιά τα οποία δεν χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογικές εφαρμογές και για το γενικότερο κοινωνικό και λαϊκό συμφέρον, αλλά αυτά τα παιδιά ακολουθούν, συνήθως, τους νέους που είναι ενημερωμένοι για τα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα. Αυτό είναι πολύ θετικό για τη ζωή και το μέλλον τους. Θερμά παρακαλώ κι αυτούς τους νέους να αρχίσουν να ασχολούνται με την πολιτική, διότι η πολιτική ασχολείται μαζί τους, συνεχώς και αδιαλείπτως. Αυτή τους ορίζει σπουδές, επαγγελματική τακτοποίηση, μετανάστευση, υγεία, ασφάλεια κ.λ.π.

ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, λέω εγώ και οι σοφοί μας διδάσκουν πως Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, αλλά παιδιά η ΓΝΩΣΗ δεν πωλείται στα σούπερ μάρκετ. Πολλοί από εσάς το γνωρίζετε.

Τελειώνοντας θέλω να σας διαβεβαιώσω πως η γεωπολιτική, γεωστρατηγική και γεωοικονομική κατάσταση της χώρας μας βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη καμπή. Επιτρέψτε μου να σας το πω πιο άκομψα, αλλά ιστορικά. Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΤΗΣ. Γονυπετής σας ικετεύω, όλους μικρούς και μεγάλους και σας δίνω, εγώ, ο ένας από εσάς το εξής μήνυμα: Ελληνίδες – Έλληνες φυλάτε σαν τον πολυτιμότερο θησαυρό την ΕΘΝΙΚΗ – ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Παρακαλέστε το Χριστό, με τις πρεσβείες της Παναγιάς, να μας χαρίζει φώτιση και προστασία. Αμήν γένοιτο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *