Αποκριάτικη γιορτή της ΧΕΝ Πειραιά Στην Καστέλλα

IMG_1104Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022, στις 7,30 μ.μ, στην ταβέρνα “ΡΗΓΑΣ” στον Προφήτη Ηλία Καστέλλας Πειραιά, πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη συνεστίαση της ΧΕΝ Πειραιά.

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον και με όλα τα μέσα για την προστασία της Υγείας από την πανδημία, έγινε πράξη, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια, ο εορτασμός της αποκριάς με πολύ χαρά και κέφι.

IMG_1118

Γέμισε ο χώρος με κυρίες μέλη και φίλες της ΧΕΝ που προσήλθαν με σκοπό να διασκεδάσουν, να πάρουν και να δώσουν ευχές σε αγαπημένα τους πρόσωπα, που είχαν καιρό να δούν.

IMG_1112Η Πρόεδρος της ΧΕΝ κ. Χριστίνα Κολοβού, πλαισιωμένη από το Διοικητικό της Συμβούλιο, ευχήθηκε σε όλες τις κυρίες να είναι καλά κα να βοηθούν το έργο της ΧΕΝ που με τόσο αγάπη και κόπο παράγεται.

Μεταξύ των προσελθουσών κυριών διακρίναμε, εκτός άλλων και, την Μαέστρο κ. Δέσποινα Σκουλάξενου, την υπεύθυνη ραπτικής – κοπτικής, μοντελίστ κ. Δέσποινα Μακρυνικόλα, την Επίτιμη Πρόεδρο της Χορωδίας Πειραιά 1960 κ. Δέσποινα Πασβάνη, την Επίτιμη Πρόεδρο κ. Τάνια Ξενακούδη, τις κυρίες: Ευγενία Μητσάκου, Όλγα Δημητρουλάκου, Χριστίνα Παρίσογλου, Λία Σοϊλεμέ, Κική Φουστέρη, Φαίδρα Καραπαναγιώτη, Καίτη Πουράκη, Αικατερίνη Κυπραίου.

 

Ευχόμαστε από την καρδιά μας, το πολύ χρήσιμο αυτό σωματείο του Πειραιά, που προσφέρει πάρα πολλά στην πόλη μας, να είναι πάντα ζωντανό και πολύ δημιουργικό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *