«ΑΣΠΡΑ ΚΑΡΑΒΙΑ» στο Πάρκο Δηλαβέρη.Εκδήλωση για τις «ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2021»

δηλαβέρη 2Δυνατός θεσμός οι «ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ» του Πειραιά, που ξεκίνησαν δειλά πριν κάποια χρόνια και συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο.

Φέτος οι ημέρες θάλασσας 2021, παρά την πανδημία και τους περιορισμούς για την προστασία της υγείας, χάρις στο σωστό συντονισμό, εξελίσσονται πολύ καλά και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Την Πέμπτη 3 Ιουνίου στα πλαίσια αυτά των εορτασμών, είχαμε μεγάλη μουσική εκδήλωση,δηλαβέρη 1 με τον τίτλο ΑΣΠΡΑ ΚΑΡΑΒΙΑ, στο Πάρκο Δηλαβέρη, με την συμμετοχή, της υπέροχης Δημοτικής Μπάντας και της εκλεκτής μαέστρου και μουσικοσυνθέτριας Σταυρούλας Μέντη.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Πρόεδρο  και την Αντιπρόεδρο της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας κ.κ. Λεωνίδα Μελά, Κατερίνα Δουρέκα, αντίστοιχα, τον Κοινοτικό Σύμβουλο και πρόεδρο της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Μακρή, την κ. Τέσσυ Λεφτάκη – Νικολαΐδου.

Συγχαρητήρια Πολλά στη Δημοτική μας Αρχή, Συγχαρητήρια και Πολλά επίσης σε όλους τους διοργανωτές και συντελεστές των εκδηλώσεων που πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε με αγάπη και να συμμετέχουμε ενεργά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *