Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά.Δίπλα στον ναυπηγοεπισκευαστικό κλάδο στηρίζεται κάθε προσπάθεια αναβάθμισής του

ΒΕΠΠραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021, στα Ναυπηγεία Ατσαλάκη, στο Πέραμα, η καθέλκυση του πλοίου «ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ XVI» της εταιρείας TSOKOS LINES.

Πρόκειται για ένα Ferry Boat μήκους 100 μέτρων και 18 μέτρων πλάτους, υψηλών προδιαγραφών και πιστοποιήσεων, ενώ πρόκειται για το ενδέκατο πλοίο μέσα σε ένδεκα χρόνια, που κατασκευάζεται εξολοκλήρου από ελληνικό ναυπηγείο, με την πλοιοκτήτρια εταιρεία να δείχνει για μία ακόμα φορά την εμπιστοσύνη της σε πιστοποιημένα προϊόντα ελληνικών εταιρειών και εργασίες από εξειδικευμένα ελληνικά συνεργεία.

Στην καθέλκυση, λόγω των μέτρων ασφάλειας και υγείας που τηρήθηκαν (COVID-19), παρευρέθηκαν η οικογένεια Τσώκου, εκπρόσωποι του ναυπηγείου και ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γεώργιος Παπαμανώλης.

Ο Ευάγγελος Τσώκος και η Tsokos Lines έχουν ήδη τιμηθεί από το ΒΕΠ σε αναγνώριση της εξαίρετης επιχειρηματικής τους δράσης και της εμπιστοσύνης τους, τόσο στα ναυπηγεία του Περάματος όσο και στους Έλληνες κατασκευαστές πιστοποιημένων προϊόντων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *