Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά. Ενημέρωση για το πρόγραμμα «Γέφυρα 2»

γέφυραΤο νέο πρόγραμμα επιδότησης επιχειρηματικών δανείων «Γέφυρα 2» παρουσίασε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας zoom, την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, στις 18.00.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου, Γιώργος Παπαμανώλης-Ντόζας. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, Φώτης Κουρμούσης, ο οποίος ανέλυσε το πρόγραμμα και θέματα που αφορούν τους δικαιούχους, τα κριτήρια επιλεξιμότητας, τη διαδικασία αίτησης και τα ποσοστά κρατικής επιδότησης.

Το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ 2» αφορά στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών που έχουν αποδεδειγμένα πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού, δηλαδή έχουν υποστεί 20% μείωση του κύκλου εργασιών κατά το 2020 συγκριτικά με το 2019. Παρέχει κρατική επιδότηση των επιχειρηματικών δανείων, για 8 μήνες, σε ποσοστό έως 90%. Οι δικαιούχοι μπορούν να κάνουν αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 9 Μαΐου 2021.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ 2» στην ιστοσελίδα του http://www.keyd.gov.gr/covid19_gefyra2/ ή στο Κ.ΥΠ.ΕΠΙΧ. του Β.Ε.Π.: τηλέφωνα 210.4121.298 & 210. 41. 74. 765

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *