Γενέθλια Γιάννη Κανατσέλη

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, το βράδυ, στο Μεζεδοπωλείο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ, Καραΐσκου και Μπουμπουλίνας, Πειραιά, είχαμε την χαρά να γιορτάσουμε, λίγοι συγγενείς και φίλοι τα γενέθλια του Αρχισυντάκτη της Φωνής Γιάννη Κανατσέλη.

IMG_1958 IMG_1969 IMG_1977 IMG_1983 IMG_1988Νόστιμα εδέσματα, καλό κρασί, όμορφη παρεΐτσα και πολλές ευχές για Χρόνια Πολλά και Καλά με Υγεία, Προκοπή, Σωστή Δημοσιογραφία και Ενημέρωση.

Στο τέλος ο Γιάννης έσβησε τα κεράκια της τούρτας του, με την συνοδεία του γνωστού χαρούμενου τραγουδιού και της αγάπης μας.

Ευτυχώς οι φίλοι μας, ανάμεσα στα δώρα που μας έφεραν είχαμε και τρεις αφράτες και νοστιμότατες τούρτες, οι δύο από τα εξαιρετικά Καταστήματα – Ζαχαροπλαστεία και Κέτερινγκ ΤΣΙΡΟΥ.

Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Τσίρο, Ιδιοκτήτη της Αλυσίδας Καταστημάτων ΤΣΙΡΟΥ για την αγάπη του και για ην προσφορά τη υπέροχης τούρτας. Τούρτα ΤΣΙΡΟΥ μας έφερε και ο εκλεκτός φίλος, επιχειρηματίας Κ. Γιάννης Παρασκευάκος.

Πολλές ευχαριστίες σε όλους όσοι τίμησαν τα γενέθλια, την κ. Μαρίκα Στεφανάκη, Κατερίνα Θάνου, το ζεύγος Δημήτρη Τσίρου, το ζεύγος Νώντα Καπετανάκη, το ζεύγος Κώστα Κανατσέλη, το ζεύγος Φραγκίσκου Ξενίτη, τον πρώην Δήμαρχο κ. Γιάννη Γλύκα, τον πρόεδρο του Ε΄ Κοινοτικού Διαμερίσματος Λεωνίδα Μελά, τις κυρίες και τους κυρίους, Ποθητή Χηνιάδου, Άννα Πάνου, Δημήτρη Κανδεράκη, Γιώτα Κανδεράκη, Ελένη Κανατσέλη, Χαρούλα Κοντοθανάση, Μαρία Τσακανίκα και εγγονός.

One comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *