Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας .Η Μετατροπή του Ρεύματος σε Εμπόρευμα Έφερε παράλογες αυξήσεις

κΕΡΑΤΣΙΝΙΠροσκεκλημένος στην εκπομπή Kontra 24 και την Αναστασία Γιάμαλη ήταν ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος. Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν τα δύο ειδοποιητήρια διακοπής ηλεκτροδότησης που στάλθηκαν από τη «ΔΕΗ» σε δύο σχολεία του Δήμου.

Ο Χρήστος Βρεττάκος έκανε λόγο για μία προκλητική ενέργεια από πλευράς «ΔΕΗ», η οποία απειλεί ευθέως την ασφάλεια των παιδιών και ξεκαθάρισε ότι «δεν θα επιτρέψουμε κανένα σχολείο του δήμου να μείνει χωρίς ρεύμα ούτε για ένα λεπτό».

Η μετατροπή του αγαθού σε εμπόρευμα με την είσοδο του ρεύματος στο Χρηματιστήριο Ενέργειας είναι η βασικότερη αιτία των υπέρογκων και παράλογων αυξήσεων σύμφωνα με τον κ. Βρεττάκο. «Οι άνθρωποι δεν καίνε ξαφνικά περισσότερο ρεύμα, ούτε στα σχολεία γίνεται κατάχρηση ρεύματος».

Κλείνοντας την παρέμβαση του ο Δήμαρχος τόνισε: «Αν αφήσουν τα golden boys με τους παχυλούς μισθούς να καθορίσουν την τακτική του κράτους απέναντι στη δημόσια εκπαίδευση τότε η απάντηση που θα πάρουν θα ναι εκκωφαντική».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *