Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου..Αποκατάσταση εμβληματικών κτιρίων π. Σφαγείων στον Ταύρο

σφαγείαΠαρά τις δυσκολίες που περνάμε όλοι οι πολίτες εν μέσω πανδημίας, σήμερα μια ευχάριστη είδηση ήρθε στον Δήμο μας, δημιουργώντας ελπίδα και αισιοδοξία για το αύριο!

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος έκανε πράξη τη δέσμευσή του για την αποκατάσταση των π. Σφαγείων στον Ταύρο τα οποία είχαν πληγεί από την καταστροφική πυρκαγιά στα τέλη του Ιουλίου 2020. Με απόφασή του ενέκρινε πίστωση ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών με σκοπό την αποκατάσταση των εμβληματικών αυτών κτιρίων.

Έχει ιδιαίτερη αξία ότι η χρηματοδότηση εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ώστε να μην στερηθεί ο Δήμος χρήματα από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στο οποίο υποβάλλει προτάσεις για άλλα έργα στην πόλη μας.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε: «Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την ανταπόκριση του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου στο αίτημά μας για την αποκατάσταση των ιστορικών π. Σφαγείων στην πόλη μας. Με την ενέργειά του αυτή ο Υπουργός κράτησε τον λόγο του. Εμείς κρατάμε την ελπίδα ζωντανή με έργο για τους πολίτες και την κοινωνία. Ευχαριστούμε τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο για την απόφαση έγκρισης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου, αλλά και τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος την συνυπέγραψε λόγω αρμοδιότητας στα θέματα Δημοσίων Επενδύσεων, όπως επίσης και τους βουλευτές των κομμάτων οι οποίοι στήριξαν το αίτημά μας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *