Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου.Συνεχίζεται η μάχη της δημόσιας υγείας.5 απολυμάνσεις σε σχολεία τις τελευταίες ημέρες

ευθυμίουΑπό την πρώτη φάση της πανδημίας ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου δεν φείδεται σε τίποτα προκειμένου να διασφαλίσει με κάθε τρόπο την υγεία των ευπαθών ομάδων από τον ιό SARSCoV2 όπως και όλων όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή όπως είναι οι εκπαιδευτικοί, οι κοινωνικές δομές, οι κοινωνικές υπηρεσίες, οι υπηρεσίες καθαριότητας κλπ.

Διεξάγονται εκατοντάδες προληπτικά τεστ (rapid και μοριακά) είτε με τα συνεργεία του ΕΟΔΥ είτε με το Εργαστήριο που ο Δήμος συνεργάζεται ενώ και οι εργαζόμενοι του Δήμου πραγματοποιούν self tests σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων υπουργείων. Επίσης, όπου απαιτηθεί προχωράμε σε απολυμάνσεις εκτεταμένης έκτασης από πιστοποιημένη εταιρεία όπως σε σχολεία που έχουν παρουσιασθεί κρούσματα.

Το τελευταίο τριήμερο έχουν γίνει απολυμάνσεις στις εξής σχολικές μονάδες:

1ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου, 2 Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου, 3ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου, 5ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου, 1ο Λύκειο Μοσχάτου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε σχετικά:

«Συνεχίζουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή στη μάχη με τον αόρατο εχθρό για την προστασία της δημόσιας υγείας των πολιτών.

Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις με συνέπεια και αυταπάρνηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *