Δήμος Παλαιού Φαλήρου.Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών 2021

παλαιό φάληροΟ Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Ιωάννης Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Μιχάλης Μιχαηλίδης, σας ενημερώνουν ότι ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου υλοποιεί και φέτος το Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά Δημοτικού, αλλά και για παιδιά που αποφοιτούν από το Νηπιαγωγείο.

Προθεσμία αιτήσεων έως και 25/06/2021, ημέρα Παρασκευή.

Για να υποβάλετε την αίτηση (πρέπει να συνδεθείτε με στοιχεία TAXISNET και να συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία).

Το Θερινό Πρόγραμμα ημερήσιας δημιουργικής απασχόλησης 2021 ξεκινάει τη Δευτέρα 28 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021.

Η λειτουργία και οι δραστηριότητες του Προγράμματος θα εναρμονιστούν με τις οδηγίες και τα μέτρα του Ε.Ο.Δ.Υ. για την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας λόγω της πανδημίας του covid-19.

Ανώτατος αριθμός παιδιών ανά ομάδα: 15 παιδιά.

Θεωρούμε αυτονόητη την ενεργή συμμετοχή των γονιών στη διασφάλιση της υγείας όλων, κρατώντας στο σπίτι το παιδί τους, όταν παρουσιάσει οποιοδήποτε σύμπτωμα ασθένειας.

Κατά την καθημερινή λειτουργία του προγράμματος θα υλοποιούνται αθλητικές, καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ενώ επίσης θα διεξαχθούν εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδρομές στους χώρους Adventure Park και Βοτανικό Κήπο καθώς και εκδρομές για θαλάσσια μπάνια.

Το κόστος συμμετοχής για οικογένειες με 1 παιδί ορίζεται στα 50 ευρώ και για οικογένειες με 2 παιδιά και πλέον στα 80 ευρώ. Η εξόφληση θα γίνει στο Κέντρο Απασχόλησης κατά την πρώτη ημέρα παρουσίας του παιδιού.

 

Θεματική 1ης Περιόδου (28/06 – 09/07/2021): «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα»

Θεματική 2ης Περιόδου (12 – 23/07/2021): «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες…αλλιώς».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *