Δήμος Παλαιού Φαλήρου.Προμήθεια απινιδωτών για δημόσιους χώρους

ΦΛΛΗΡΟΣτο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας που τιμάται κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου παρέλαβε 6 απινιδωτές τελευταίας γενιάς, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στο Δημαρχείο και σε άλλα Δημοτικά κτήρια και υποδομές.

Η παρουσίαση των απινιδωτών και της λειτουργίας τους έγινε σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο του Δημαρχείου, παρουσία στελεχών του Δήμου, όπου είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τη χρήση τους και την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών.

Καθώς οι απινιδωτές σε δημόσιους χώρους σώζουν ζωές, η πρωτοβουλία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τους εργαζόμενους αλλά και τους δημότες και συνιστά μια σπουδαία δράση προσφοράς και  πρόληψης.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και την προμήθεια των απινιδωτών  τόνισε ότι « εφέτος που ο η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας εξαιτίας της πανδημίας αποκτά ιδιαίτερη σημασία αλλά και ξεχωριστό συμβολισμό, στέλνουμε το μήνυμα της πρόληψης αλλά και της συστηματικής και υπεύθυνης προσπάθειας για τα θέματα δημόσιας υγείας».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *