Δήμος Πειραιά.Δροσιά κα ασφάλεια από τον καύσωνα

Δήμος ΠειραιάΣε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Πειραιά εξαιτίας των προβλεπόμενων υψηλών θερμοκρασιών με βάση το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Ε.Μ.Υ..

Συγκεκριμένα, λειτουργεί σε 24ωρη βάση, ως κλιματιζόμενος χώρος, από Τρίτη 27/7/2021 μέχρι να αλλάξουν οι μετεωρολογικές συνθήκες και να έχουμε σημαντική πτώση της θερμοκρασίας η δομή φιλοξενίας αστέγων «Υπνωτήριο Πειραιάς Λιμάνι Αλληλεγγύης» του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, για τη φιλοξενία των πολιτών, (Μυκάλης 51, Καμίνια. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 216 8003076, 216 8003077).

Επιπλέον, σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας τίθενται  και οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες του δήμου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Οι πολίτες που επιθυμούν να πληροφορηθούν για τις ημέρες και ώρες του κλιματιζόμενου χώρου, να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου 213 2022000. Επίσης, μπορούν να ενημερωθούν μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου piraeus.gov.gr, καθώς και μέσω της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Κανάλι 1  90,4 FM.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *