Δήμος Πειραιά.Επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού πλατείας Νεράιδας Παλαιάς Κοκκινιάς

ΝΕΡΑΪΔΑ2Ο Δήμος Πειραιά, συνεχίζοντας τις συντονισμένες δράσεις για την καθαριότητα και την καλαισθησία των δημόσιων χώρων στο κέντρο και σε γειτονιές της πόλης, προχώρησε στον καθαρισμό και εξωραϊσμό στην πλατεία Νεράιδας, στην Παλαιά Κοκκινιά.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας καθάρισαν και έπλυναν τον χώρο και τα πεζοδρόμια, προχώρησαν σε καθαρισμό και βάψιμο σε τοιχία, προστατευτικά κάγκελα και σε στύλους φωτισμού, αποκατέστησαν τις φθορές και επιδιόρθωσαν τα παγκάκια της πλατείας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραληςσε δήλωσή του, τόνισε:

«Ο Δήμος Πειραιά προχώρησε σε μία ακόμη επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού, αυτήν την φορά στην πλατεία Νεράιδας, στην Παλαιά Κοκκινιά, προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να την επισκέπτονται ακόμη περισσότερο οι κάτοικοι της περιοχής.

Η Δημοτική Αρχή εντατικοποιεί την προσπάθειά της για μια πόλη, όσο γίνεται, πιο καθαρή, όμορφη και λειτουργική. Η εικόνα του Πειραιά είναι αισθητά βελτιωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, σημείωσε:

«Οι επιχειρήσεις καθαρισμού και εξωραϊσμού πλατειών και κοινόχρηστων χώρων συνεχίζονται. Η πρώτη πλατεία για φέτος ήταν η πλατεία Νεράιδας στην Παλαιά Κοκκινιά. Τα συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας έπλυναν, καθάρισαν και έβαψαν όλους τους χώρους της πλατείας».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *