Δήμος Πειραιά.Παιχνίδια στις πολύτεκνες οικογένειες της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

IMG_1223Παιχνίδια για τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών που υποστηρίζονται από την Μητρόπολη Πειραιά παρέδωσε το πρωί της Μ. Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου κ. Γρηγόρης Καψοκόλης, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.

Τα παιχνίδια παρέλαβε ο υπεύθυνος φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης Πειραιώς εφημέριος του Ναού π. Φανούριος, ο οποίος ευχαρίστησε, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ τον Δήμο Πειραιά και τον Αντιδήμαρχο για την πολύπλευρη και συνεχή στήριξη του έργου της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Ο Δήμος Πειραιά βρίσκεται αυτές τις Άγιες ημέρες, με όσες δυνάμεις έχει, στο πλευρό της Μητρόπολης Πειραιά, στο πλαίσιο της ισχυρής και πολυεπίπεδης  συνεργασίας που έχει αναπτύξει με την Πειραϊκή Εκκλησία.

Σήμερα, προσφέραμε δώρα στα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών που στηρίζονται από τη Μητρόπολή μας. Είναι μεγάλη μας χαρά να προσφέρουμε δώρα στα παιδιά και να τα βλέπουμε να χαμογελούν. Άλλωστε, όπως έχω ξαναπεί, όταν χαμογελούν τα παιδιά χαμογελάμε κι εμείς. Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση».

Ο Αντιδήμαρχος κ. Γρηγόρης Καψοκόλης, σημείωσε:

«Είχα τη χαρά να παραδώσω στον εκπρόσωπο της Μητρόπολης Πειραιά π. Φανούριο παιχνίδια για πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου μας.

Ο Δήμος Πειραιά για μία ακόμη φορά δείχνει την έμπρακτη συμπαράστασή του στους δημότες του στηρίζοντας τους οικονομικά αδύναμους».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *