Δήμος Πειραιά..Συνεχίζεται η τοποθέτηση νέων παγκακιών

ΠΑΓΚΑΚΙΑΟ Δήμος Πειραιά συνεχίζει να τοποθετεί νέα παγκάκια σε πλατείες, πεζόδρομους και σε σημεία περιπάτου στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, προκειμένου να γίνουν ακόμα πιο λειτουργικοί οι δημόσιοι χώροι του Πειραιά.

Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, πλατεία Φρεαττύδος, Πασαλιμάνι, Πειραϊκή, πλατείες «Ν. Λεγάκη», «Κ. Κωσταράκος», «Π. Βλαχάκου», πεζόδρομος Παλαμηδίου, περιοχή Αγίου Βασιλείου, αύλειοι χώροι Ιερών Ναών, είναι ορισμένα μόνο σημεία που μπήκαν τα νέα παγκάκια με μέριμνα της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και  Πρασίνου του Δήμου.

Ταυτόχρονα, τα αρμόδια συνεργεία επισκευάζουν παγκάκια, τα οποία έχουν υποστεί φθορές και βανδαλισμούς σε διάφορες περιοχές του Πειραιά, ενδεικτικά στην 34ου Συντάγματος, στην Ακτή Θεμιστοκλέους, στις πλατείες Τερψιθέας, Πηγάδας, C130 κ.α.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Στον Δήμο Πειραιά γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να αναβαθμιστεί σε επίπεδο καθημερινότητας, κάθε γωνιά της πόλης μας. Συνεχίζουμε σε διάφορα σημεία του Πειραιά τις εργασίες εξωραϊσμού του αστικού μας εξοπλισμού, τοποθετώντας νέα παγκάκια, όπου υπήρχε έλλειψη, ενώ παράλληλα επισκευάζουμε παγκάκια που είχαν υποστεί μεγάλες φθορές από ασυνείδητους. Έχω ξαναπεί πως για να έχουν νόημα και κυρίως διάρκεια οι παρεμβάσεις του Δήμου, πρέπει να εκλείψουν τα φαινόμενα βανδαλισμού, τα οποία δυστυχώς εξακολουθούν να είναι έντονα στην πόλη μας».

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη, σε δήλωσή της, ανέφερε ότι η αρμόδια Διεύθυνση προχωρά καθημερινά σε εργασίες που αλλάζουν το κέντρο και τις γειτονιές, με στόχο να είναι ακόμα καλύτεροι αισθητικά και λειτουργικά οι δημόσιοι χώροι του Πειραιά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *