Δήμος Σαλαμίνας.Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου 2021

σαλαμίνα 2H 3η Ιουνίου έχει οριστεί από τον ΟΗΕ ως η Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου. Το ποδήλατο είναι ένα απλό, προσιτό, αξιόπιστο και φιλικό προς το περιβάλλον μεταφορικό μέσο που βρίσκεται εν χρήσει για περισσότερο από δύο αιώνες.

Όχι μόνο βοηθάει τους ανθρώπους σ’ έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά προάγει τον σεβασμό για το περιβάλλον και έχει θετικό αντίκτυπο στο κλίμα.

Με αφορμή την ημέρα αυτή ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σαλαμίνας, μαζί με τον Ποδηλατικό Όμιλο «Πρωτέα» διοργάνωσε την ετήσια ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ με σημείο έναρξης στο Δημαρχείοσαλαμίνα 1 Σαλαμίνας.

Το απόγευμα της Πέμπτης της 3ης Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα πολίτες μικροί και μεγάλοι με τα ποδήλατα και τα κράνη τους παρευρέθηκαν στο σημείο έναρξης.

Η Τροχαία Σαλαμίνας είχε πάρει όλα τα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών όπως επίσης στο σημείο ήταν και ο Ερυθρός Σταυρός.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Θανάσης Αλαΐσκας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Πρασίνου Αντώνης Βακάλης ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σαλαμίνας Νίκος Αρσένης, ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σπύρος Ευστάθιου, ο Πολιτευτής Νικόλαος Σούτας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Κώστας Τσουβαλάς.έδωσαν «το παρών».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *