Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Ύδρας.Εμβολιάστηκαν όλοι

κουκουδάκης εμβόλιο«Ήρθε και η σειρά μου να εμβολιαστώ σήμερα. Μαζί με τους τελευταίους συμπολίτες μας. Πάνω από 2.000 συμπολίτες μας εμβολιάστηκαν. Ένας πραγματικός άθλος είναι γεγονός. Τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την συνδρομή του Ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου μας.

Οφείλουμε ένα θερμό και ουσιαστικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους νέους αγροτικούς μας ιατρούς κ. Δήμητρα Κοψίνη και κ. Παναγιώτη Τσόκα και στην νοσηλεύτρια κ. Σταυρούλα Τάχου. Στις νοσηλεύτριες του Κουλούρειου Νοσοκομείου κ. Σταματίνα Ρούση και Καλλιόπη Χιώτη για τη συνδρομή τους καθώς και στους κ. Παύλο Κόκκο και Ιωάννη Γκανασούλη για τις υπηρεσίες τους ως οδηγοί του ασθενοφόρου για τη μεταφορά στο εμβολιαστικό κέντρο συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα.

Ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οφείλουμε στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαίρη Κάτσικα για το ιδιαίτερα απαιτητικό έργο του συντονισμού των ραντεβού των εμβολιασμών. Τη συγχαίρω δημόσια για την υπομονή της στη διαχείριση πάνω από 4.000 τηλεφωνημάτων».

Γιώργος Κουκουδάκης, Δήμαρχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *