Δίπλα σε έναν αξιοπρεπή και σοβαρό Έλληνα

 

λεβέντης μπουκουβάλαΜετά από πολλή σκέψη και αρκετή κούραση στο γραφείο, ήρθε η αλλαγή πλεύσης, που τόσο επιθυμούσα και προετοίμαζα. Όχι, ποτέ δεν παραιτήθηκα από τα κοινά. Όχι, παρά το γεγονός ότι επιμένω να είμαι «της διπλανής πόρτας» και όχι φενάκη του δήθεν με κρατικό χρήμα για σπόνσορα, ποτέ δεν έπαψα να σκέπτομαι αυτόνομα για το κοινό συμφέρον και το καλό έργο.

Έτσι έχω την τιμή να σας ανακοινώσω την συμμετοχή μου στο Ευρωψηφοδέλτιο της Ενώσεως Κεντρώων. Τους λόγους, θα αναλύσω αργότερα. Ωστόσο, αισθάνομαι ΚΑΛΑ, δίπλα σε έναν έντιμο άνθρωπο, που δεν στηρίζεται σε «μεγάλες πλάτες», έναν άνθρωπο, που αγωνίστηκε 40 έτη αυτόνομα μέσα από την μεσαία τάξη, ώστε να γίνει κοινωνός, a priori «προνομίων», που λίγοι είχαν το «χρίσμα» και την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ- αγνώστου συνήθως προελέυσεως να επιτύχουν: Τη θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Και επειδή πιστεύω ότι ο επιμένων νικά- αλλά και ότι είναι άθλιο να υποσκάπτονται άνθρωποι, σαν τον Βασίλη Λεβέντη, ιδιαίτερα μετά από τη σθεναρή θέση, που κράτησε για τη Μακεδονία ΜΑΣ-και το πλήρωσε-, ευρίσκομαι στο πλευρό του.

Και βέβαια τα προγνωστικά δεν είναι (δήθεν) καλά, αλλά σημασία έχει να αγωνίζεσαι, χωρίς να ακούς τις ύποπτες σειρήνες των δημοσκοπήσεων (που ένα χρόνο πριν τις Εκλογές κατά την άποψη μου δεν έπρεπε να δημοσιοποιούνται διότι επηρεάζουν ωθώντας προς την επικράτηση του εκάστοτε φερόμενου ως ισχυροτέρου τη μάζα)…

Δίπλα σε έντιμους και επίμονους. Αυτό, μου αρέσει, να τιμώ τους έντιμους και όχι όσους επιθυμούν να με χρησιμοποιούν για να πατούν μετέπειτα επί πτωμάτων εξαθλιώνοντας το λαό και ξεπουλώντας ιερά και όσια. Συγνώμη μονάχα, αξιότιμε κ. Πρόεδρε, που δεν ήλθα νωρίτερα.

Μαρία Μπουκουβάλα

Ιατρός

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *