”Είς το Όνομα“.Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από το 21 στη Σαλαμίνα

σαλαμίναΠρος τιμήν των αγωνιστών του 1821 και της επετείου των 200 χρόνων, την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Είς το Όνομα » από το Δήμο Σαλαμίνας στο Μνημείο Σαλαμινίων Πεσόντων στην Ακρόπολη, στην Λεωφόρο Ακτή Καραΐσκάκη στη Σαλαμίνα.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Ταξίαρχος Διερμηνέας ε.α Όθων Κυπριωτάκης, ενώ ακολούθησε Ομιλία από τον Εκπαιδευτικό Θεολόγο, Δημήτρη Μασσαρά με θέμα «Ίτε Παίδες Ελλήνων» όπως και απόδοση Ύμνων από την Υψίφωνο Εθνικής Λυρικής Σκηνής Αγγελική Μαρινάκη.

Τη συμμετοχή της στην εκδήλωση έδωσε και η χορευτική ομάδα του Δήμου Σαλαμίνας «Έρευνα» και η Φιλαρμονική του Δήμου Σαλαμίνας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Πολιτισμού Διολέτης Παντελής, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ελευσινιώτης Δημήτρης, Ευσταθίου Σπύρος, ο Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Αλαΐσκας Θανάσης, οι Πρόεδροι: του Λαογραφικού Μουσείου & Λαϊκής Τέχνης Μπίλλια Ελένη, της Κοινότητας Σαλαμίνας Αρσένης Νίκος, της Κοινότητας Αμπελακίων Σταυρούλα Μαγιάτη και μέλη του Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Σαλαμίνας .

Στη εκδήλωση επίσης παρευρέθηκε και ο Πολιτευτής Νικόλαος Σούτας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *