Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά.Διαδικτυακό Επιχειρηματικό Σεμινάριο

εμπορικόςΜε ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου το διήμερο διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 4 ωρών, με θέμα “Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς για τα μέλη του, σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας της Ε.Σ.Ε.Ε. και με εισηγητή τον κ. Οδυσσέα Κόλλια.

Τα αντικείμενα που καλύφθηκαν ήταν:

Το διαδίκτυο και τα εργαλεία που προσφέρει στη Μικρομεσαία Επιχείρηση E-marketing. Δημιουργία ιστοσελίδας και επιχειρηματικών σελίδων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και η χρησιμότητά τους: Facebook, Pinterest, Instagram, LinkedIn, Youtube, Tweeter, Τρόποι διαχείρισης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, Τρόποι ανάρτησης, γραφής, διάδρασης και προώθησης μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, -E-commerce, Τα e-mails και ο ρόλος τους για την επιχείρηση Η σημασία των newsletters, Τρόποι επιτυχημένης επικοινωνίας με τους πελάτες στο διαδίκτυο, Το «αφήγημα» της επιχείρησης στο διαδίκτυο, Netiquette: η καλή συμπεριφορά στο διαδίκτυο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, προγραμματίζει και άλλες ενημερωτικές δράσεις σε επίκαιρα και κρίσιμα θέματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας των επιχειρήσεων και της προσαρμογής τους στα σύγχρονα δεδομένα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *