Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εορτή Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου. Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πειραιά

IMG_8075Την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Μαΐου 2021, εόρταζαν οι Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος, παρεκκλήσι των οποίων υπάρχει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πειραιά. Την Δευτέρα 10 Μαΐου, παραμονή της γιορτής, ώρα 18:30, τελέστηκε μέγας αρχιερατικός, πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία. Την Τρίτη 11 Μαΐου, ανήμερα της γιορτής, το πρωΐ τελέστηκε ιερά θεία λειτουργία και το απόγευμα στις 6 μεθεόρτιος εσπερινός.

Προσήλθαμε την παραμονή της γιορτής για να λάβουμε μέρος στις ιερές ακολουθίες, να προσκυνήIMG_8068σουμε και να πάρουμε την ευλογία των Αγίων και Ισαποστόλων Μεθοδίου και Κυρίλλου.

Στον Εσπερινό και την αρτοκλασία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, πλαισιωμένος από πολλούς ιερείς και διακόνους της Μητρόπολης.

Μεταξύ των πιστών διακρίναμε, εκτός άλλων και, την Πολιτευτή κ. Μίνα Σαμαρά, τον Δρ. Τάσο Μπούχλα, τις κυρίες και τους κυρίους, Κατερίνα Καραπιπέρη, Δέσποινα Λαζαράκη, Ιωάννα Χαχλάκη, Χρυσούλα και Σωτήρη Γκούβελο, Γιώργο Ρούκα.

Τηρήθηκαν με ευλάβεια όλα τα μέτρα προστασίας για την πανδημία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *