Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος στις Λιμενικές Αρχές Καλύμνου και Κω

ΕΠΙΣΚEΨΗ 3Την Τετάρτη 16-06-2021 και την Πέμπτη 17-06-2021 ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης, πραγματοποίησε υπηρεσιακές επισκέψεις στις νήσους  Κάλυμνο και Κω.

Ο Αρχηγός συνοδευόταν από τον Διοικητή της 8ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Αρχιπλοίαρχο Παντελή Χαμέτη και τον Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ, Πλοίαρχο Γεώργιο Χριστιανό.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις νήσους Κάλυμνο και Κω συναντήθηκε με τους Προϊσταμένους των οικείων Λιμενικών Αρχών και ενημερώθηκε εκτενώς για το έργο και τη δραστηριότητα τους καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Κατά τη διάρκειαΕΠΙΣΚΕΨΗ 1 της περιοδείας του στις Λιμενικές Αρχές ο Αρχηγός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη των Υπηρεσιών, επισκέφθηκε τα πλωτά σκάφη του Λ.Σ.. που επιχειρούν στις ανωτέρω περιοχές και συνομίλησε με τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα αυτών.

Ο Αρχηγός, συνεχάρη τα στελέχη για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν, τον επαγγελματισμό και τη φιλοτιμία  που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους, στις ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές που υπηρετούν, και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, συναντήθηκε με τους Δημάρχους Καλύμνου και Κω,  τον Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ που εδρεύει στη νήσο Κω, καθώς και με τον Διευθυντή της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *