Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.Κοπή πίτας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ2Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά για πρώτη φορά από το έτος 1925 που ιδρύθηκε το Επιμελητήριο, πραγματοποίησε την συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου μηνός Ιανουαρίου 2020 και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στο Δημαρχείο Μεγάρων.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή (Υπ. Ανάπτυξης & Επενδύσεων) κ. Π. Σταμπουλίδης, παρουσιάστηκαν συγκεκριμένες δράσεις της Διοίκησης που στοχεύουΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ1 ν στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της νέας αναβαθμισμένης λειτουργικής παρουσίας του Επιμελητηρίου. Αποκορύφωμα των ανωτέρω δράσεων θεωρείται η παρουσίαση της «νέας ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου», καθώς και των «Απομακρυσμένων Υπηρεσιών για τα μέλη», δράση που στοχεύει στην ελαχιστοποίηση της φυσικής παρουσίας στο Επιμελητήριο, εφόσον σχεδόν όλες οι διαδικασίες συναλλαγής και εξυπηρέτησης των μελών θα γίνονται από απόσταση, μέσω προηγμένης ηλεκτρονικής δικτύωσης (πλατφόρμας).

Υπήρξε μεγάλη προσέλευση προσκεκλημένων μελών του Επιμελητηρίου, με έντονο ενδιαφέρον πληροφόρησης, το οποίο εκδηλώθηκε με πληθώρα ερωτήσεων και παρεμβάσεων.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η οποία πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων & του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης & Διασκέδασης Μεγάρων & Νέας Περάμου, την οποία ευλόγησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Αλέξανδρος Κουργιαλής, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μεγάρων & Σαλαμίνος κ.κ. Κωνσταντίνου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία εκτός άλλων και, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αθ. Μπούρας, ο Βουλευτής κ. Αν. Κώτσηρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Ελ. Κοσμόπουλος, ο Δήμαρχος Μεγάρων κ. Γρ. Σταμούλης, ο Πρόεδρος του ΒΕΠ κ. Αν. Μιχάλαρος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας κ. Γ. Κουμπέτσος, ο πρώην Πρόεδρος του ΕΕΠ κ. Γ. Μπενέτος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *